Største guldmine af nemme “Til salg af ejeren” (FSBO) råd nogensinde proppet ind i én side

Her er nogle vigtige ting at overveje og gøre før du beslutter dig, hvis du skal sælge dit hjem dig selv – og holde Kommissionen i lommen!
Hvis du spørger enhver ejendomsmægler for rådgivning om emnet, vil de helt sikkert fortælle dig ikke at prøve det, fordi det vil tage dobbelt så lang tid at gøre det selv så hvis du havde deres hjælp. Men husk, når du har købt dit hus. Hvis du ligesom de fleste boligkøbere, ejendomsmægleren gik du gennem huset, havde du udfylde nogle formularer, og derefter du sad i den spærrede office, mens de gjorde resten, og agenten hul 5 til 6 procent Kommissionen (eller flere).
Jeg siger ikke ejendomsmægleren har en let opgave, men gøre dit hjemmearbejde, og du vil være i en god position for et hurtigt salg.
Første, afgøre, om det er en købere eller sælgere marked. I en købere marked, der er flere købere så boliger til rådighed, hvilket gør det nemmere at sælge. I en sælgere på markedet, bestemme hvis du ønsker at tage en chance og betale en ekstra to til tre afdrag på realkreditlån på dit hus, mens du forsøger at sælge det, eller leje en Agent.
Kig på andre boliger i dit kvarter. Hvor længe har de været på markedet? Hvis de ikke sælger, kan du beslutte at vente, før du flytter ud af dit hus, indtil en køber er fundet – så du får mere tid til at sælge, men også mindre tid til at flytte.
For det andet – Vær forberedt! Der er ikke noget mere frustrerende end anmodes om en masse spørgsmål, du ikke kan besvare. Spørg en mægler for en “over-the-net” hjem evaluering (disse er som regel gratis), så du har bevis for værdien hjem. Ansætte en ejendomsmægler advokat til at finde ud af, hvilke papirer du skal bruge, advokat kan også gøre lukning. For at finde ud af hvilke formularer skal du gå til Real Estate statskommissionen.
Find en spærrede selskab, som du kan anbefale for god tro depositum og skabe kontakt til en titel selskab. Husk, at det påhviler købere at ansætte pant mægler for deres lån, samt hvem de ønsker for Escrow og lukning, men hvis de har ingen anelse om hvor man kan gå, din hjælp vil være mest værdsat, og du vil have en bedre chance for at gøre salget, hvis du ser som du ved hvad du laver.
Spar penge ved at annoncere kun på de store fast ejendom Ad dage, og hvis der er nogen åbne huse foregår i dit nabolag, har jeres på samme tid.
Hvis du gør alt, hvad du kan og stadig ikke finde folk interesseret i dit hus, overveje arbejder med en lav pris, fast ejendomsmægler eller en rabat eller Medium Service Broker, (der kan være Internet-baseret). Gennem disse ressourcer, kan du være i stand til at placere en annonce i en flere notering Service. Sørg for at betale den ekstra omkostning for et billede af huset. Eneste tekstbeskrivelser vil bare ikke gøre.
Som en sidste udvej – kan du også overveje at arbejde med en købere Agent. Disse agenter arbejder for en køber, og opdeles normalt Kommissionen med sælgere Agent. Da du er sælgere agent i dette tilfælde, kan du få nogle hjælp og hurtigere salg for 2,5 til 3 procent af salgsprisen.
Igen, veje at få hjælp med at have huset på markedet for en længere periode. En 3% Kommissionen på en 300.000 hus er stadig $9.000 for en købere Agent, men der er også en ekstra $9.000 i lommen i forhold til et 6% ejendomsmægler gebyr.