Smart betydelige planlægning-Corporate formaliteter

Der er tre områder vi har brug for at huske som år slutter:

1. skatter og afgifter

2. virksomhedernes formaliteter

3. planlægning for det kommende år

Kraften i dokumentation — flytningen af bevisbyrden

For dem, der har en LLC (i modsætning til en enkeltmandsvirksomhed, S Corporation eller C Corporation), er det altid bedre at over dokumentet. Ved at holde en skat dagbog, flytte du bevisbyrden fra dig selv til IRS, som derefter skal modbevise dens gyldighed.

Årsmøde — mulighed for at have nogle sjove

Kontroller, at du har gjort din årlige møde inden udgangen af året. Hvorfor du er på det, kan du så godt gøre det sjovt. Du kan holde den overalt i kontinentale USA uden et problem, og du kan holde møde i udlandet eller Hawaii eller Alaska, hvis du kan vise, hvorfor du skulle holde mødet der.

Få corporate minutter og møder i linje.

1. Forbered en meddelelse eller ophævelse af varsel (tilgængelig på Pathfinders websted). Når du har en virksomhed, skal du underrette skriftligt af certificeret mail alle aktionærer i mødet. Hvis du er den eneste aktionær, behøver du helt sikkert ikke at sende en meddelelse til dig selv; i stedet kan du udskrive en ophævelse af varsel fordi bekendtgørelsen er unødvendige.

2. udskrive en form for den mødereferater. Minutter er hvad du diskutere møde (eller tænke, hvis det er bare dig på mødet). Du kan holde din årlige møde i Aspen og ski. Hvornår er du i lodge tænkning om, hvad du ønsker at gøre det næste år for markedsføring, osv. og jotting ned idéer, dette kunne være dit årlige møde.

3. somme ting har brug for en beslutning. Beslutninger er beslutninger på det årlige møde. Du behøver ikke at tage en klient til middag eller deltage i et seminar. Du har, dog brug for en hvis du lejer nye rum, åbner en ny bankkonto, købe en bil. Det er bedre at være sikker end ked af og har en opløsning.

4. Dette er et godt tidspunkt at sikre du har en medicinsk refusion plan skriftligt. Udfyld formularen off Pathfinders websted og holde det i corporate kit. Brug den samme rådgivning med hensyn til din uddannelsesmæssige assistance plan. Forberede dette dokument tager ikke lang tid, men det er meget vigtigt.