Sådan Stay motiverede efter arbejde derhjemme fejl

Lad os se det i øjnene, vi har alle været gennem fiasko. Det være sig online eller offline, har vi oplevet det eller den anden form. Fiasko er specielt svært, når det er dit arbejde i hjemmet business. Du har lagt i så meget ind i dit arbejde derhjemme business og undertiden synes intet at virke. Og der kommer et tidspunkt, da du faldt du nødt til at se kendsgerningerne i øjnene og kalde det en fiasko. Har du rent faktisk ikke? Og hvis du gjorde, hvordan du holde sig motiveret? Er dette enden af verden for dig? Her er et par ting at tænke på der kan hjælpe dig samle dig op og komme videre mod succes.
Fiasko er et nødvendigt skridt mod succes. Ændre din opfattelse “Fiasko” kan hjælpe dig med at overvinde det. Tag for eksempel din første svømning lektion. Du svømme længden af puljen den allerførste gang du sprang i? Naturligvis ikke. Du ikke den første gang. Du kan endda lykkedes anden gang. Men det stoppe dig? Naturligvis ikke. Du holdt forsøger og holdt ikke. Og i dag kan du svømme som en champ. Så ser tilbage tror du, du virkelig ikke, første gang? Eller har du blot “prøve”. Har du ikke anden gang? Eller har du blot “prøve”? Svigtende forsøger. Svigtende er praktiserende. Svigtende læring. Og dermed ikke gør fremskridt i retning af succes.
Indse og fortælle dig, at du ikke har fejlet som person. Bare fordi dit arbejde derhjemme business mislykkedes ikke betyder at du er en fiasko, selv. “Manglende” er simpelthen et midlertidigt sat tilbage, undladt at nå dit mål på dette tidspunkt. Blot fortæller dig, at du måske nødt til at vælge anderledes næste gang eller valgte mere fornuftigt. Det betyder blot, du var “Mand” (eller “kvinde”) nok til at træffe en beslutning og holde sig til det og så det til slutningen, uanset hvad resultatet blev. Berate ikke dig selv. Klap dig selv på ryggen for ikke at give op.
Sæt dig mål og arbejde hen imod dem konstant. Din “fejl” kunne have været, at du ikke var der fastsat mål. Eller måske dem, du har angivet var for svært at opnå. Sæt dig mål, der er let opnåeligt og arbejde hen imod dem konstant. Gør ikke vandre væk fra stien. Holde fokus og sørg for at du opnår dine mål med jævne mellemrum. Når du begynder at nå dine mål én efter én, vil du opdage, at du er der meget tættere til succes.
Angive en tidsplan for alt dit arbejde på hjem business gøremål og mål. JFK ikke sige “Lad os gå til Månen nogle dag” sagde han “Lader være de første til at sætte en mand på Månen” og han satte en gang. Angive en tidsramme for hvert mål og sørg for du overholde den. Hvis du gør dette, vil der ikke tid til svigt.
Tænk på fiasko som Guds måde at fortælle dig, at du stadig har masser at lære. Tænk på alle de andre der har lidt fiasko som dig og der har kastet tilbage til deres fødder. Måske var det ikke din tid til at lykkes endnu, fordi du var ikke virkelig klar til det. Og måske den “store fyr” sendt ovenpå et “wake up call” bare for at fortælle dig, det er tid til at genoverveje din mål. Tror i meddelelsen meget, men tænk på afsenderen. HAN ser, og det faktum, at du var i hans seværdigheder var en succes i sig selv.
Vidste du, at de kinesiske tegn for “Krise” og “Mulighed” er det samme? Hvis du kan finde “Lejlighed” i din “krise” så du faktisk lide en “krise” i første omgang? Forkæl fiasko som et midlertidigt tilbageslag og mulighed for at komme tilbage på sporet, på vej til succes. Det er en lille vågne op opkald for at sikre, at du er på rette spor. Befri dig selv med alle negative tanker og du vil finde, at du er igen på vej til succes.
Så hvad er manglende virkelig? Det er en tankegang. Uddanne dig selv til at slippe af med negative “fiasko” tankegang og omfavne “tilbageslag” som en gave. Tag dig sammen og fokusere på at nå dine mål i tide og lad ikke midlertidig “hikke” bringe dig ned. Tænk på “Fejl” som en sten du skridt på vejen til succes. Hver “sten” vil bringe dig der meget tættere på at blive en rock solid succes.