Rådgivning om ansættelse af en virksomheds service.

Som partner i værnepligt, en af UKs hurtigst voksende business mapper, er en af mine jobs at føre tilsyn med inddragelse af firmaet, der tilbyder en virkelig National Service. Med dette i tankerne er her top tips for at ansætte tjenestegrene af en virksomhed.

Leder du efter en god håndværker eller service kan være en skræmmende opgave med mange risici. Hvis du har problemer med at vide hvor du skal begynde, vil forhåbentlig denne rådgivning hjælpe dig med at sørge for du får den rette person til jobbet.

Beskæftiger sig med en etableret virksomhed hjælper med tillid problemer. Etablerede virksomheder vil være medlemmer af en anerkendt handelssammenslutning.

Sikre, at firmaet har en gedigen kontoradresse, kontrollere deres givet telefonnumre og at de bruger ledes notepapir.

Anbefaling / ord i munden er normalt den bedste måde at finde en tjenesteyder.

Bede dine venner og familie til at anbefale en forhandler at de har brugt og er tilfredse med er af stor værdi.

Hvis denne indstilling ikke er tilgængelig for dig så er det tilrådeligt at bede handlende om eventuelle referencer, at de har eller navnene på tidligere klienter

.

Hvis det er muligt at gøre så kig på deres tidligere arbejde eller nogen feedback sektion, som de kan have til at sikre at arbejdet blev udført professionelt og at deres tidligere kunder var tilfredse med arbejdet.

Sørg for, at et momsnummer er vist på papirarbejde eller relevante korrespondance (e-mail til et citat osv) Hvis moms oplades

Som nævnt ovenfor, sikre, at de er medlem af en velrenommeret brancheforening.

Sikre, at angive præcis den tjeneste, du vil forudsat, og når du er glad for at du vil modtage denne service få en skriftlig specifikation og skøn.

Vær ikke flov over at få mere end en skøn og gøre dit valg baseret på retningslinjerne for skrevet her.

Sørg altid for, at du accepterer enhver fase og endelige betalinger før arbejdet starter fordi ændre dit sind under et job vil tilføje at den tid det tager og de samlede omkostninger.

Det er vigtigt at bede om en forsikring-backed garanti for det arbejde der er blevet gennemført.

Ting at være på vagt over for, når ansætte en virksomheds service.

Såkaldte specialister, der bruger højt tryk salg, mennesker, der ikke vil tage Nej for et svar.

Sørg for at du forstår alt, hvad du har hørt og læse, før du sætter din underskrift til noget.

Undgå eventuelle acontobeløb, især i starten af jobbet, og eventuelle krav om kontantbetalinger, som du kan sætte dig selv i fare fra rogue traders.

Hvis tingene går galt, så her er nogle forslag, som du kan finde nyttige.

Vær ikke bange for at tale med din håndværker og fortælle ham, at du ikke er tilfreds med arbejde og forsøge at løse eventuelle problemer så hurtigt som muligt. Læg din klage skriftligt hvis din håndværker ikke sortere ting efter du har talt med ham.

Hvis dette stadig forbliver uløste så du bliver nødt til at søge yderligere råd og afhængigt af problemet kan du konsultere borgerne rådgivning Bureau, Trading Standards, en advokat eller brancheforening.