Dårlig kredit hjem lån – få realkreditlån ønskede

At have dårlig kredit alene kan ikke holde dig tilbage fra at få den hjem lån du ønsker. Købe en bolig, der er alt hvad du ønsker i et hjem, er en meget spændende oplevelse. Pletter på dit kredithistorie vil ikke alene holde dig fra at få den hjem, du ønsker og den hjem, du fortjener.
Her er nogle ting at huske når man bevæger sig fremad i ansøgningsprocessen til at få dit boliglån:
Kontakt eller anvendes til mange forskellige långivere eller mæglere – Online kan du udfylde mange pant ansøgninger hvor långiver eller pant service selskab ikke trække dit kredithistorie. Hvis de ikke beder om dit CPR-nummer, ikke kan de normalt trække din kredit. Mæglere bruger normalt den oprindelige ansøgning eller forespørgsel formular og hvad du fortælle dem om dit kredit til at træffe en beslutning om, hvorvidt de bør fortsætte programmet og trækker din kredit, eller ikke. Mange långivere vil fortælle dig, at du ikke vil få godkendt overalt og at hvis de ikke kan hjælpe dig, ingen kan. Det er ikke sandt. Alle realkreditmæglere har adgang til meget forskellige realkreditlån programmer og nogle mæglere er mere kreative i deres finansiering teknikker end andre.
Udfylde din ansøgning eller forespørgsel så nøjagtigt som muligt – oppumpning din indkomst på din ansøgning eller forespørgselsform, at være højere end du ved, du kan kontrollere din indkomst, vil kun forsinke processen med at få forhåndsgodkendt. Mægleren vil arbejde den hurtigste for dig, hvis han/hun arbejder med de nøjagtige oplysninger, han/hun skal være i stand til at kontrollere. Det er den bedste måde at få godkendt og gennem forhåndsgodkendelse behandle gnidningsløst.
Vær vedholdende – dette er nøglen når de søger en realkredit lån forhåndsgodkendelse med dårlig kredit, være optimistiske. Finde kreative måder at få finansiering og kontakte så mange mæglere som muligt. Der er en eller flere derude der kan hjælpe dig. Vigtigste er at finde dem.
Start house jagt – undertiden nøglen til at komme ind i et hus er at finde den rigtige, og en sælger, der er fleksibel nok til at hjælpe dig med at gøre nogle kreative finansiering. For eksempel: sælgeren bærer tilbage en lille procentdel af lånet, sælger betaler din lukke omkostninger eller du er i stand til at købe hus for betydeligt lavere end markedsværdien.
Hvis du vil se en liste over vores anbefalede dårlig kredit realkreditinstitutterne, besøge denne side: www.abcloanguide.com/lessthanperfectcredit.shtml.